coach

onze coaches

Minou Maïs

Hartcoherentie

Mensenkennis en met mensen bezig zijn heeft mij altijd al geïntrigeerd. In mijn studies PR heb ik niet geleerd om het vertrouwen te winnen van mensen, het vertrouwen winnen is een natuurlijke eigenschap die me geen moeite kost. Tijdens deze studies had ik de kans om dit om te zetten in de praktijk en heb ik stage gelopen in de sportwereld, met name in grote wereld van het professioneel voetbal.De variëteit aan mensen, persoonlijkheden en gezichten die ik daar heb opgedaan is onbetaalbaar en van onschatbare waarde naar mijn toekomst toe.

In 2001 werd ik door mijn creatieve kant gewekt. Graag wilde ik deze ervaringen die ik had opgedaan gebruiken  en ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Ik bouwde een mooie groothandel uit.  Maar het gemis aan dagelijks contact met verschillende mensen stak de kop op.

Altijd al wilde ik meer kennis opdoen inzake het beter begrijpen en omgaan met mensen. Ik leerde het effect van hartcoherentie, het effect van coaching, het effect van beter begrijpen, het effect van zelfzorg, en meer met jezelf bezig zijn.

Fantastische ervaringen heb ik opgedaan met opleidingen die me op het lijf geschreven waren.

  • Public Relations aan Erasmus Hogeschool
  • Hartcoherentie coach: Heartmath Instituut  Benelux
  • Lifecoach aan Thomas More
  • Coach bij Training- en Coachingsquare in Zellik ( in processing  ACC certificatie )
  • Angst- en stress beheersing
  • Erkend stress- en burn-out coach ( HRD Academy ) 

?En hier ben ik nu dan: mijn passie is om je te begeleiden naar innerlijke rust.