coach

onze coaches

Silke VannuffelenIk ben Silke, diëtiste, en maak binnenkort deel uit van het REFORM+ team. Naast de opleiding voeding- en dieetkunde heb ik ook een opleiding toegepaste psychologie en personal coach op zak. 

Als diëtiste hecht ik veel waarde aan jouw fysiekeen mentale gezondheid, zodat jij je goed voelt in je vel. 

Hoe ga ik te werk? 

In het eerste gesprek (intake) wordt jouw gezondheidstoestand in kaart gebracht: anatomische parameters, relevante medische gegevens en voeding- en levensstijlfactoren. Afhankelijk van jouw hulpvraag en doelstelling wordt een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan vormt de basis voor het geven van individueel aangepast voeding- en levensstijladvies. 

Na het intakegesprek worden vaak opvolgcontacten voorzien waarbij ik als coach de focus leg op praktisch advies en bijsturing. Jij bepaalt dus voor een groot deel waar deze gesprekken over zullen gaan. 

Ter voorbereiding van het intakegesprek wordt gevraagd een invulformulier in te vullen. 

Naast individueel voedingsadvies geef ik ook lezingen/ webinars over gezond en energiekleven, voeding gerelateerd aan bepaalde onderwerpen zoals sport, etiketten lezen, etc.Hiervoor kan je je binnenkort op de website van REFORM+ inschrijven. 

Voor wie? 

Je kan bij mij terecht voor persoonlijk voeding- en leefstijladvies desbetreffende volgende onderwerpen: 

• Gezonde levensstijl met aandacht voor fysieke en mentale gezondheid

• Sportvoeding 

• Spieropbouw

• Gezond afslanken/ vetverlies 

• Overgewicht en obesitas (incl. bariatrie) 

• Emotioneel eten/ stress eten 

• Dieetadvies (coeliakie, lactose-intolerantie, ondervoeding, verhoogde bloeddruk, verhoogde cholesterol, ...) 

• vegetarisme/ veganisme

Terugbetaling 

Omdat ik een erkend diëtiste ben, heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling. Meer informatie hierover vind je bij jouw mutualiteit. 

Kinderen of jongeren met overgewicht/ obesitas en mensen met diabetici hebben recht op een gedeeltelijke terugbetaling van het RIZIV. Raadpleeg hiervoor je arts of specialist. 

Afspraak maken 

- dagen nog te bepalen