Sport

Pralaya en strength yoga

Pralaya en strength & stability yoga

Strength & Stability: Dé kracht opbouwende yoga groepslessen.

Het lichaam ontlasten van de voorkeurshouding en terug naar de natuurlijke uitlijning (ergonomie) brengen. Daarnaast kunnen Pralaya en strength & stability yoga technieken gericht op jouw probleem of noden specifieke lichamelijke klachten zoals ongemakken, pijn, letsels of blessures verminderen en worden voorkomen.

Werken over het algemeen aan je spierkorset(core): o.a. rug, buik, bil en bekken tijdens de groepslessen. Door deze de stabiliteit terug geven die het nodig heeft voor een vitaal en veerkrachtig lichaam.

De oefeningen zijn in essentie gericht op het creëren van sterke en gezonde spieren. Wat globaal resulteert in een krachtiger en flexibeler lichaam. Een correcte lichaamshouding terug realiseren waardoor een evenwichtige verdeling van de druk over de gewrichten ontstaat. Hierdoor verdwijnen pijn, overbelasting, irritatie, ....

Het is een feit dat een ergonomischer, beter doorstroomde, leniger en gezonder lichaam veel vitaliteit, kracht, vreugde en emotionele groei met zich mee kan brengen.

Een anatomisch verantwoorde, veilige en zorgvuldige omgang met het lichaam, gewrichten en spieren vormen de uitgangspunten van deze Strength & Stability yoga groepslessen.

 

LOCATIE

Vanaf woensdag 01/02/2023 zullen al onze yogalessen opnieuw indoor plaatsvinden op de volgende locatie: Oostmalseweg 102a, 2340 Beerse (aan Apotheek Meeusen)

Wat neem je mee voor de les:

  • sokken/ indoor schoenen
  • yogamatje (er zijn tevens enkele matjes beschikbaar ter plaatse)
  • eventueel een flesje water

 

VRAGEN? 

Graag meer informatie?

  • 014 61 52 22 (elke dag van 08:00 – 18:00) 
  • info@reform-plus.be

Heb je pijnklachten en wens je eerst een intake gesprek zodat we jou perfect kunnen begeleiden? Bel ons op 014 61 52 22.

 
 
 
 
 
 

Volgende sessies

Er zijn voorlopig geen aankomende sessies.