Stress, Burn-out en vitaliteit

Stress-, burn-out en vitaliteitscoach | Wandelcoaching

?

COACHING

Coaching is een klankbord om je eigen problemen, inzichten en plannen te toetsen en aan te scherpen. Zo komt er structuur in je gedachten en ruimte voor nieuwe ideeën.

We hanteren een positieve manier van werken, praktisch, visueel en op maat van jouw persoonlijke noden. We werken oplossingsgericht en vertrekken vanuit je eigen kracht.  Samen denken we in mogelijkheden en kansen. Toekomstgericht.

Om welke reden je ook vastzit: Jij en je verhaal staan centraal.

 

Work-life-balance

We onderzoeken samen jouw tijd- en energieverdeling, je verantwoordelijkheden, werkzaamheden en prioriteiten.

Werk, gezin, hobby’s, vrienden, …Wat is voor jou belangrijk? Waarom lukt het niet altijd? Hoe komt het dat je er zo mee worstelt? Wat maakt jou zo moe? Waarom heb je het gevoel steeds te moeten kiezen?  Zoveel ‘moeten’! Maar wat wil jij? Hoe kan het beter?

We brengen je leven terug in balans!

 

Stress en burn-out coaching

Wie langdurig overspannen is, tegen een burn-out aanloopt of ermee geconfronteerd wordt, heeft behoefte aan begrip, zelf begrijpen, tot rust komen en aan verandering.

Je krijgt inzicht in persoonlijke stressfactoren en omgevingsfactoren. We werken aan herstel, je bouwt terug veerkracht op en zal nieuwe kansen ontdekken. Ook hier zoeken we samen terug naar balans in je leven en begeleiden we jou naar duurzame verandering.

Ervaar je veel stress? Hulp vragen getuigt van sterkte, niet van zwakte.

Wees proactief.  Preventie werkt!

 

Vitaliteit

Vitaliteit betekent het individuele recht op fysieke, emotionele en mentale vrijheid om te blijven ontwikkelen en de kwaliteit van het leven te verhogen.  Het gaat over gezondheid en welzijn, over zo lang mogelijk met zin en toewijding actief te kunnen blijven werken in volle work-life balance. Balans in inspanning en ontspanning. Het gaat over energie, voldoende uitdaging, goede relaties en gevoel van zinvolheid.

Een gezonde geest in een gezond lichaam!

-bedrijfsaanbod (in opbouw, ism Generation Balance)

Bedrijven en organisaties hebben er alle belang bij in te spelen op de vitaliteit van werknemers in de vorm van een goed preventie-, curatie- en amplitie-beleid. Vitale werknemers zijn productiever en duurzaam inzetbaar.

Win-win.             

 

Let’ s walk

Start to talk - aanbod – individuele coaching – al wandelend coachen is een krachtige manier van begeleiden en communiceren met unieke kansen tot verandering en zelfinzicht. Het is dynamisch, minder confronterend en een ontspannen manier om probleemoplossend te werken. Wandelen combineert het mentaal en fysiek sterker worden.

Let’s walk, if you wanna talk’

"Start to walk”- aanbod – individueel aanbod of groepsaanbod

Wandelen is meer dan stappen zetten

 

Aanbod van 10 sessies met wandelschema op eigen niveau.

Thema-invulling per sessie zoals bijvoorbeeld een goede houding, ademhaling, motivatie. Onze wandelaars kunnen ook zelf thema’s aanbrengen. Uniek aanbod, dat het zinvolle aan het aangename koppelt.  Het kan jouw stok achter de deur zijn voor je goede voornemens! 

De voordelen van wandelen zijn oneindig. Wandelen werkt:

  • Preventief: voorkomt stress, burn-out, depressie, eenzaamheid, ziekte…

  • Curatief: helpt in het genezingsproces, aanvullend op medische opvolging

  • Recreatief: als hobby, om buiten te komen, om de natuur in te trekken, …

  • Sociaal: in groep ontmoet je mensen, al wandelend praat je makkelijker, het haalt je uit je isolement, het stimuleert om toch de stap te zetten, misschien heb jij net dat duwtje nodig…

  • Sportief: een stevige conditie opbouwen, met een minimum aan risico op blessures en investering, het bouwt snel op en kan aanleiding zijn tot meer sporten op termijn.

 

De eerste stap om ergens te komen, is beslissen dat je niet blijft waar je bent!     

Mind Set Go

 


Afspraak plannen kan via 

Nancy Wynants

Tel 0485 /65 83 30

nancywynants@reform-plus.be


 

Volgende sessies

Er zijn voorlopig geen aankomende sessies.

Coaches