Mind

Stress, Burn-out en vitaliteit

1. COACHING

Coaching is een klankbord om je eigen problemen, inzichten en plannen te toetsen en aan te scherpen. Zo komt er structuur in je gedachten en ruimte voor nieuwe ideeën.

We hanteren een positieve manier van werken, praktisch, visueel en op maat van jouw persoonlijke noden. We werken oplossingsgericht en vertrekken vanuit je eigen kracht.  Samen denken we in mogelijkheden en kansen. Toekomstgericht.

Om welke reden je ook vastzit: Jij en je verhaal staan centraal.

 

2. WORK-LIFE-BALANS

We onderzoeken samen jouw tijd- en energieverdeling, je verantwoordelijkheden, werkzaamheden en prioriteiten.

Werk, gezin, hobby’s, vrienden, …Wat is voor jou belangrijk? Waarom lukt het niet altijd? Hoe komt het dat je er zo mee worstelt? Wat maakt jou zo moe? Waarom heb je het gevoel steeds te moeten kiezen?  Zoveel ‘moeten’! Maar wat wil jij? Hoe kan het beter?

We brengen je leven terug in balans!

 

3. STRESS – EN BURNOUT COACHING

Wie langdurig overspannen is, tegen een burn-out aanloopt of ermee geconfronteerd wordt, heeft behoefte aan begrip, zelf begrijpen, tot rust komen en aan verandering.

Je krijgt inzicht in persoonlijke stressfactoren en omgevingsfactoren. We werken aan herstel, je bouwt terug veerkracht op en zal nieuwe kansen ontdekken. Ook hier zoeken we samen terug naar balans in je leven en begeleiden we jou naar duurzame verandering.

Ervaar je veel stress? Hulp vragen getuigt van sterkte, niet van zwakte.

Wees proactief.  Preventie werkt!

 

4. VITALITEIT

  • Individuele coaching

Vitaliteit betekent het individuele recht op fysieke, emotionele en mentale vrijheid om te blijven ontwikkelen en de kwaliteit van het leven te verhogen.  Het gaat over gezondheid en welzijn, over zo lang mogelijk met zin en toewijding actief te kunnen blijven werken in volle work-life balance. Balans in inspanning en ontspanning. Het gaat over energie, voldoende uitdaging, goede relaties en gevoel van zinvolheid.

Een gezonde geest in een gezond lichaam!

  • Bedrijfsaanbod (in opbouw - i.s.m. Generation Balance)

Bedrijven en organisaties hebben er alle belang bij in te spelen op de vitaliteit van werknemers in de vorm van een goed preventie-, curatie- en amplitie-beleid. Vitale werknemers zijn productiever en duurzaam inzetbaar. Win-win.

 

5AFSPRAAK PLANNEN?

Meer informatie of een afspraak maken is mogelijk via: 

Volgende sessies

Er zijn voorlopig geen aankomende sessies.