screening

Medische screening

“Dat kan mijn rug niet aan.”

“Ik heb daar geen tijd voor.”

“Ik het houd het toch niet vol.”

“Ik heb de oefeningen wel even gedaan, maar van zodra de pijnklachten over waren, ben ik gestopt.”

Ken je deze gedachten? Ben jij er ook van overtuigd dat je door last van rugpijn, verstijfde spieren of andere fysieke letsels niet meer of moeilijk kan sporten? 

REFORM+ denkt daar anders over! 

D.m.v. een medische screening maken we een nauwkeurige en objectieve beoordeling van jouw sterke punten, maar ook, en vooral van jouw zwaktes. We krijgen een helder beeld van jouw lichaamshouding, je balans en je klachtenpatroon.

Grip

Meting: handgreepkracht

Gripsterkte is erg belangrijk in sport en revalidatie voor grijpen, tillen en gooien en moet vaak worden beoordeeld na een handtrauma of operatie.

Plates

Meting: balans in spierkracht

Deze meting wordt ingezet voor de revalidatie van het evenwicht en de beoordeling van de kracht van de onderste en bovenste ledematen.

Sens

Meting: mobiliteit van gewrichten

Deze sensor biedt de mogelijkheid om het bewegingsbereik van de gewrichten te controleren en waar nodig te herstellen.

MUSCLE CONTROLLER

Meting: spierkracht

Dankzij deze meting wordt duidelijk waar spierkracht te laag is en waar deze goed is. Dit wetende kan de spierkracht van de minder krachtige spieren aangepakt worden met de juiste oefeningen.

De resultaten van al deze metingen worden duidelijk weergegeven in percentages en statistieken. Deze worden met jou, personal trainers en eventueel je arts besproken en toegelicht.

Aan de hand van de resultaten uit deze testen stellen we een programma naar een gezond bestaan voor, op jouw maat en jouw tempo. 

Tijdens het gehele traject garanderen wij nauwkeurige opvolging en continu overleg tussen onze paramedische therapeuten en coaches.

REFORM+ is een praktijk voor  jong én oud,

met paramedische expertise en multifunctionaliteit onder 1 dak!

Afspraak maken?
Een medische screening kan je niet online boeken. 
Gelieve te bellen naar 014 61 52 22 of 0486 02 31 96