Reform+

Reform+

Recover

Sportmassage

D.m.v. sportmassage werken we eventuele nadelige gevolgen van een intensieve sportinspanning weg en optimaliseren we tegelijkertijd de lichamelijke conditie. De massage zorgt voor een betere doorbloeding en spierfunctie waardoor de sportprestatie verbetert en de kans op spierletsels afneemt.

Energise

SMALL GROUP TRAINING

Sporten in kleine groep van 2 tot 8 personen, begeleid door een personal coach. De trainingen gebeuren wel in groep, maar blijven gericht op het individu, waarbij voor elke persoon rekening wordt gehouden met eventuele blessures en/of medische beperkingen. Door het kleine aantal sporters tijdens de small group training kan de personal coach iedereen persoonlijk opvolgen.

Fuel

VOEDINGSADVIES

Dankzij doelgerichte en persoonlijke voedingsbegeleiding helpen we je op weg naar een gezonde levensstijl. Een juist voedingspatroon geeft je meer energie tijdens het sporten, leidt tot betere sportprestaties, neemt futloosheid weg en helpt je om een gezond gewicht te krijgen en te behouden.

Oxygen

PILATES

Pilates is een fitnessmethode waarbij aan de hand van oefeningen het lichaam wordt versterkt, gestretcht en gebalanceerd. Daardoor krijg je een betere houding, en worden rug-, schouder- en nekklachten aangepakt. Dankzij de fysieke en mentale conditietraining neemt het ook stress weg, verbetert de conditie en draagt het bij tot een betere algemene gezondheid.

Reshape

PERSONAL TRAINING

Personal Training is een fysieke training met één klant en één trainer. Het doel is om de klant op een medisch verantwoorde en efficiënte manier tot een vooraf bepaalde doelstelling te brengen, aan de hand van een persoonlijk programma.

Mind

YOGALATES

Yogalates is een combinatie van Yoga en Pilates waarbij de dynamische pilatesoefeningen worden afgewisseld met de staande en zittende houdingen uit de yoga. Het helpt bij rugpijn, sterkt de buikspieren, verlengt de spieren en geeft een betere lichaamshouding.

+

Wij Reform’en jou, met net ietsje extra! We begeleiden jou op een medisch verantwoorde manier en op jouw tempo naar een energiek en gezond bestaan. Tijdens jouw persoonlijk traject garanderen wij nauwkeurige opvolging en continu overleg tussen onze ervaren medische therapeuten en coaches. Reform+ is een praktijk voor jong én oud, met medische expertise en multifunctionaliteit onder 1 dak!

Why? In alles wat we doen, is de basis steeds onze medische kennis die we op iedereen persoonlijk toepassen.


How? Ons ervaren team van  kine’s en personal coaches start steeds met een doorgedreven screening en daardoor weten we precies hoe jouw lichaam het beste werkt! Onze coachingsessies en work-out’s zijn op jouw tempo en worden gegeven
door superenthousiaste coaches!


What? Wij gaan voor een nog betere versie van jezelf!

Recover

Energise

Fuel

Oxygen

Reshape

Mind

+