Reform+

Reform+

Recover

 • medische screening: lichaams - en krachtanalyse. 
 • beweegscholing: oefeningen met specifieke focus op blessuregevoelige lichaamsdelen (bv. rug, schouders, knie etc.) onder begeleiding van onze kinesisten. 
 • pre - en postnatale work-outs: veilig sporten tijdens en na de zwangerschap, met oog op geleidelijk lichamelijk herstel.
 • sportmassage: wegwerken van eventuele nadelige gevolgen van een intensieve sportinspanning weg en optimaliseren van lichamelijke conditie. 
 • podoloog: behadeling van klachten ter hoogte van de voet- en enkelregio (alsook eventuele knie- heup-en lage rugklachten) 

Energise

 • Small Group Training: Sporten in kleine groep van 2 tot 8 personen, begeleid door een personal coach. De trainingen gebeuren wel in groep, maar blijven gericht op het individu, waarbij voor elke persoon rekening wordt gehouden met eventuele blessures en/of medische beperkingen. Door het kleine aantal sporters tijdens de small group training kan de personal coach iedereen persoonlijk opvolgen.
 • Spinning: Conditietraining op opzwepende muziek. De trainingen gebeuren in kleine groep en zijn mogelijk voor ieder niveau, van beginner tot getrainde fietser. 
 • Personal Training: een fysieke training met één klant en één trainer. Het doel is om de klant op een medisch verantwoorde en efficiënte manier tot een vooraf bepaalde doelstelling te brengen, aan de hand van een persoonlijk programma.
 • @Home Trainingsschema's: op maat gemaakte schema's om zelf thuis te sporten. Na een uitvoerig intake gesprek maken wij een haalbaar plan voor jou

Fuel

Voedingsadvies: dankzij doelgerichte en persoonlijke voedingsbegeleiding helpen we je op weg naar een gezonde levensstijl. Een juist voedingspatroon geeft je meer energie tijdens het sporten, leidt tot betere sportprestaties, neemt futloosheid weg en helpt je om een gezond gewicht te krijgen en te behouden.

Oxygen

Hartcoherentie: Een hartcoherentie coach kan je helpen om je stress onder controle te houden, aan te pakken en te verminderen. Hartcoherentie helpt je om je veerkracht en je vitaliteit terug te vinden. Aan de hand van de biofeedback methode kunnen we de hartritmevariatie meten.

Recharge

 • Mental coaching, stress - en burn-out coaching, vitaliteitscoaching: Coaching is een klankbord om je eigen problemen, inzichten en plannen te toetsen en aan te scherpen. Zo komt er structuur in je gedachten en ruimte voor nieuwe ideeën. We hanteren een positieve manier van werken, praktisch, visueel en op maat van jouw persoonlijke noden. We werken oplossingsgericht en vertrekken vanuit je eigen kracht.  Samen denken we in mogelijkheden en kansen. Toekomstgericht.

 • Wandelcoaching

 • Loopbaanbegeleiding

Meditate

Yogalates is een combinatie van Yoga en Pilates waarbij de dynamische pilatesoefeningen worden afgewisseld met de staande en zittende houdingen uit de yoga. Het helpt bij rugpijn, sterkt de buikspieren, verlengt de spieren en geeft een betere lichaamshouding. Yinyoga: ‘Yin’ vertegenwoordigt het introverte, stabiele en onbeweeglijke. Yinyoga focust daarom op het langzaam strechen van je lichaam in verschillende poses, waarbij de nadruk ligt op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. 

+

Wij Reform’en jou, met net ietsje extra! We begeleiden jou op een medisch verantwoorde manier en op jouw tempo naar een energiek en gezond bestaan. Tijdens jouw persoonlijk traject garanderen wij nauwkeurige opvolging en continu overleg tussen onze ervaren medische therapeuten en coaches. Reform+ is een praktijk voor jong én oud, met medische expertise en multifunctionaliteit onder 1 dak!

Why? In alles wat we doen, is de basis steeds onze medische kennis die we op iedereen persoonlijk toepassen.


How? Ons ervaren team van  kine’s en personal coaches start steeds met een doorgedreven screening en daardoor weten we precies hoe jouw lichaam het beste werkt! Onze coachingsessies en work-out’s zijn op jouw tempo en worden gegeven
door superenthousiaste coaches!


What? Wij gaan voor een nog betere versie van jezelf!

Recover

Energise

Fuel

Oxygen

Recharge

Meditate

+