Reform+

Reform+

Recover

  • medische screening: lichaams - en krachtanalyse. 
  • beweegscholing: oefeningen met specifieke focus op blessuregevoelige lichaamsdelen (bv. rug, schouders, knie etc.) onder begeleiding van onze kinesisten. 
  • sportmassage: wegwerken van eventuele nadelige gevolgen van een intensieve sportinspanning weg en optimaliseren van lichamelijke conditie. 
  • podoloog: behadeling van klachten ter hoogte van de voet- en enkelregio (alsook eventuele knie- heup-en lage rugklachten) 
 

Energise

  • Small Group Training: Sporten in kleine groep van 2 tot 8 personen, begeleid door een personal coach. De trainingen gebeuren wel in groep, maar blijven gericht op het individu, waarbij voor elke persoon rekening wordt gehouden met eventuele blessures en/of medische beperkingen. Door het kleine aantal sporters tijdens de small group training kan de personal coach iedereen persoonlijk opvolgen.
  • Spinning: Conditietraining op opzwepende muziek. De trainingen gebeuren in kleine groep en zijn mogelijk voor ieder niveau, van beginner tot getrainde fietser. 
  • Personal Training: een fysieke training met één klant en één trainer. Het doel is om de klant op een medisch verantwoorde en efficiënte manier tot een vooraf bepaalde doelstelling te brengen, aan de hand van een persoonlijk programma.
 

Fuel

Brandstof door goede stoffen die vrijkomen en aangemaakt worden in je lichaam door te bewegen. Dit al je zoiezo een voldaan gevoel geven als je blijft volhouden!

 

Oxygen

Zuurstof! Ons lichaam heeft zuurstof nodig. Door te bewegen en je conditie te verbeteren zal je snel merken dat je een grotere longcapacitieit krijgt en dus meer aankan!

 

Recharge

Herbronnen vanuit je innerlijke zelf. Na het sporten of bewegen, zal je snel merken dat je je beter in je vel voelt en herladen bent van energie!

 

Meditate

Yogalates is een combinatie van Yoga en Pilates waarbij de dynamische pilatesoefeningen worden afgewisseld met de staande en zittende houdingen uit de yoga. Het helpt bij rugpijn, sterkt de buikspieren, verlengt de spieren en geeft een betere lichaamshouding. Yinyoga: ‘Yin’ vertegenwoordigt het introverte, stabiele en onbeweeglijke. Yinyoga focust daarom op het langzaam strechen van je lichaam in verschillende poses, waarbij de nadruk ligt op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. 

+

Wij Reform’en jou, met net ietsje extra! We begeleiden jou op een medisch verantwoorde manier en op jouw tempo naar een energiek en gezond bestaan. Tijdens jouw persoonlijk traject garanderen wij nauwkeurige opvolging en continu overleg tussen onze ervaren medische therapeuten en coaches. Reform+ is een praktijk voor jong én oud, met medische expertise en multifunctionaliteit onder 1 dak!

 

Why? In alles wat we doen, is de basis steeds onze medische kennis die we op iedereen persoonlijk toepassen.


How? Ons ervaren team van  kine’s en personal coaches start steeds met een doorgedreven screening en daardoor weten we precies hoe jouw lichaam het beste werkt! Onze coachingsessies en work-out’s zijn op jouw tempo en worden gegeven
door superenthousiaste coaches!


What? Wij gaan voor een nog betere versie van jezelf!

 

Recover

Energise

Fuel

Oxygen

Recharge

Meditate

+